در بدن انسان مغز و اعصاب طبع سردی داره که با مصرف غذاهای سرد یا درواقع اسیدی باعث ایجاد اختلال و بیماریهای مغز و اعصاب میشود. لازم بذکر است که افرادی که دارای مزاج سرد هستند گرایش بدنشان به حالت اسیدی بوده و افرادی که مزاج گرم دارند گرایش بدنشان به حالت قلیایی است. میتوان گفت که با حفظ تعادل بین حالات اسیدی و قلیایی میتوان بخوبی از احتمال بیماریهای مغز و اعصاب جلوگیری کرد.
سیستم اعصاب مرکزی در اثر اسیدیشدن خون بدن تضعیف شده و با ایجاد پلاکهای متعدد در مغز و نخاع باعث بروزی بیماری ام اس خواهد شد که این بیماری با پیشرفت خود در بدن سبب ایجاد اختلال در تحرک و تعادل فرد میگردد. یکی از پیشنهادات متخصصین طب سنتی برای پیشگیری از این بیماری حفظ آرامش و خونسردی و عدم استرس و حرص خوردن است. درکل در طب سنتی پیشنهاد میشود که از مصرف غذاهایی اسیدی و سرد پرهیز شود.
زمانی که خون انسان قلیایی شود باعث افزایش تحریک سیستم عصبی شده که در این حالت اعصاب محیطی قبل از سیستم مرکزی دچار بیماری میشود و مکررا امواج عصبی در بدن صادر میکند که این عارضه سبب ایجاد حالتهایی نظیر گرفتگی و اسپاسم در افراد میگردد. به همین تنظیم غلظت خون و میزان اسیدی و قلیایی بودن آن بسیار حائز اهمیت است.
با کمک طب سنتی میتوان بیماریهای نظیر: آایمر، پارکینسون، ام اس، لکنت زبان و . را کنترل و درمان نمود.
درباره این سایت