در بدن انسان مغز و اعصاب طبع سردی داره که با مصرف غذاهای سرد یا درواقع اسیدی باعث ایجاد اختلال و بیماری‌های مغز و اعصاب می‌شود. لازم بذکر است که افرادی که دارای مزاج سرد هستند گرایش بدنشان به حالت اسیدی بوده و افرادی که مزاج گرم دارند گرایش بدنشان به حالت قلیایی است. می‌توان گفت که با حفظ تعادل بین حالات اسیدی و قلیایی می‌توان بخوبی از احتمال بیماری‌های مغز و اعصاب جلوگیری کرد. 

سیستم اعصاب مرکزی در اثر اسیدی‌شدن خون بدن تضعیف شده و با ایجاد پلاک‌های متعدد در مغز و نخاع باعث بروزی بیماری ام اس خواهد شد که این بیماری با پیشرفت خود در بدن سبب ایجاد اختلال در تحرک و تعادل فرد می‌گردد. یکی از پیشنهادات متخصصین طب سنتی برای پیشگیری از این بیماری حفظ آرامش و خونسردی و عدم استرس و حرص خوردن است. درکل در طب سنتی پیشنهاد می‌شود که از مصرف غذاهایی اسیدی و سرد پرهیز شود.

زمانی که خون انسان قلیایی شود باعث افزایش تحریک سیستم عصبی شده که در این حالت اعصاب محیطی قبل از سیستم مرکزی دچار بیماری می‌شود و مکررا امواج عصبی در بدن صادر میکند که این عارضه سبب ایجاد حالت‌هایی نظیر گرفتگی و اسپاسم در افراد می‌گردد. به همین تنظیم غلظت خون و میزان اسیدی و قلیایی بودن آن بسیار حائز اهمیت است.

 

با کمک طب سنتی می‌توان بیماری‌های نظیر: آایمر، پارکینسون، ام اس، لکنت زبان و . را کنترل و درمان نمود.

درمان بیماری‌های مغز و اعصاب با کمک طب سنتی

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

اعصاب ,اسیدی ,مغز ,سنتی ,بیماری‌های ,قلیایی ,مغز و ,طب سنتی ,و اعصاب ,اسیدی و ,بیماری‌های مغز

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ کتابخانه عمومی آیت الله کفعمی زاهدان بهترین موسیقی Farhad Azish وب سایت دکتر مریم کرمی گروه ادبیات اول متوسطه شهرستان شاهین دژ کفشور |کفشور استیل|کفشور خطی|کفشور سرامیک خور|کفشور مشبک| خلوت من شرکت بازرگانی پترو پلیمر ترپ بلاگ دیجی بوک ۱