در بدن انسان مغز و اعصاب طبع سردی داره که با مصرف غذاهای سرد یا درواقع اسیدی باعث ایجاد اختلال و بیماری‌های مغز و اعصاب می‌شود. لازم بذکر است که افرادی که دارای مزاج سرد هستند گرایش بدنشان به حالت اسیدی بوده و افرادی که مزاج گرم دارند گرایش بدنشان به حالت قلیایی است. می‌توان گفت که با حفظ تعادل بین حالات اسیدی و قلیایی می‌توان بخوبی از احتمال بیماری‌های مغز و اعصاب جلوگیری کرد. 

سیستم اعصاب مرکزی در اثر اسیدی‌شدن خون بدن تضعیف شده و با ایجاد پلاک‌های متعدد در مغز و نخاع باعث بروزی بیماری ام اس خواهد شد که این بیماری با پیشرفت خود در بدن سبب ایجاد اختلال در تحرک و تعادل فرد می‌گردد. یکی از پیشنهادات متخصصین طب سنتی برای پیشگیری از این بیماری حفظ آرامش و خونسردی و عدم استرس و حرص خوردن است. درکل در طب سنتی پیشنهاد می‌شود که از مصرف غذاهایی اسیدی و سرد پرهیز شود.

زمانی که خون انسان قلیایی شود باعث افزایش تحریک سیستم عصبی شده که در این حالت اعصاب محیطی قبل از سیستم مرکزی دچار بیماری می‌شود و مکررا امواج عصبی در بدن صادر میکند که این عارضه سبب ایجاد حالت‌هایی نظیر گرفتگی و اسپاسم در افراد می‌گردد. به همین تنظیم غلظت خون و میزان اسیدی و قلیایی بودن آن بسیار حائز اهمیت است.

 

با کمک طب سنتی می‌توان بیماری‌های نظیر: آایمر، پارکینسون، ام اس، لکنت زبان و . را کنترل و درمان نمود.

درمان بیماری‌های مغز و اعصاب با کمک طب سنتی

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

اعصاب ,اسیدی ,مغز ,سنتی ,بیماری‌های ,قلیایی ,مغز و ,طب سنتی ,و اعصاب ,اسیدی و ,بیماری‌های مغز

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تولید کننده تجهیزات تهویه مطبوع ارایشی-بهداشتی-ناخن-تاتو-مژه-اپیلاسیون-لیزرمو شهید میرزامحمد براتی استودیو پلک پایتون دانستنی های سنگ فیروزه BLΛƆKPIИK دنیای فیلم و سریال وبلاگ فامیل دور روز نوشت های یک دوقطبی